Др Јоле Раам: Порука Народу Светла од Народног ТМ Учитеља


Трагедија живота није смрт,

него оно што ми дозволимо да умре у нама док смо живи.

Прочитај ово испод јер ће многима главу да спаси.

Када прочитамо овај чланак, да неби остали на празној причи,

позивамо Вас на Стваралачку Еко-радионицу и Камп где ћемо научити да стварамо наш живот да буде самодовољан и добићемо знање неопходно за изградњу потпуног здравља, унтрашње снаге и општег добра-светла. Овај текст, радионица и камп су први корак прављења светла, то јест Непобедивости Једног Народа.

Главне тачке чланка:

1.Вековна борба добра и зла долази до кулминације почевши са Србијом

2. Суштина није у физичкој борби већ борби свести за слободу наше еволуције, отуда се победа не мозе остварити само на материјалном већ прво на духовном нивоу

3. За победу је неопходна духовна чистоћа, зато не губите главе улудо већ се спремите и наоружајте светим духом, тада се Господ бори за вас

4. Они који оживе Свети Дух у својој свести су непобедиви

5. Ко и сам осећа ово што говоримо нека се придружи да се светлост умножи!!! Дођите на радионицу-камп да поделимо знања и вештине неопходне за личну, породичну и националну непобедивост.                                                         .    .

    Народу Светла  –  ПОРУКА

од Народног Учитеља здравог живота

Народе мој, видим да се повазда зло узјогунило па мучи и сатире наш народ. Иако ћутим већ годинама (јер нико не чује), сада морам, макар са пар речи, да пренесем онима који могу да чују.

Ово што се дешава није борба појединаца, партија или држава већ вековна борба добра и зла која сада управо иде ка врхунцу негативности и разарања свуда у свету али најинтензивније код нас.

Ови против којих се боримо су слуге, виших слуга *нечастивога* кога ретко ко  види. И боље је да га не видимо јер је зло које носи хиљадама пута страшније од овога што доживљавамо од његових слугу. Зато у овој анализи имена и детаљи нису битни.

 

 

Снаге светла још нису организовае како треба. Вође јаке, искусне у стварању нове управе, економије и одбране, добар план и људство су потребни за победу. Зато није мудро улазити у отворени сукоб.

.

Господ и Сотона

 

Ово кажем да многи недужни не страдају али не кажем да треба мировати.

Знамо да *тамне силе* желе да десеткују народ на земљи, а што остане да поробе користећи вакцине, и злу окренуту квантну технологију фреквенција, покрадену од нашега Тесле, и друга средства. Како ће доћи до смањења народа није им битно; било кроз смишљено ширење болести или креирање агресије и сукоб. Није им стало ако и њихови слуге изгину у тим борбама, јер познато је да и позиција и опозиција добијају финансије из истог извора. Основни мотив је испунити план њиховог господара из сенке који влада користећи средства страха, принуде, уцене, страсти, моћи- тј. људске слабости.

Нпр.: Сви знамо да маске не помажу, али су нужан део стварања психозе, застрашивања и тренинга послушности. Силе таме су мајстори стварања илузије: вредности породице и живота , економија, суверенитет, наука, образовање, култура, село и задруге – све је разорено, постављено наопачке, а многи и даље верују да је то за наше добро.

Не могу довољно нагласити: мржња, страх и остале негативне емоције су оно што им годи; деструктивне емоције и понашање храни и даје снагу *силама таме* и они цветају у деструктивном/криминалном окружењу које је смишљено, дизајнирано и сада је постало наша реалост. Сценарио је испробан много пута током претхидних 80 година. Ево једног од примарних научнх истраживања које јасно показује кораке за стварање психозе у којој се сада глобално налазимо. Слепа послушност тоталитарној владавини, иако је манипулација и деструктивни, ефекат за све очит:

https://www.simplypsychology.org/zimbardo.html или

https://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_prison_experiment

Иако је поробљавање физичко, није примарна физичка борба која ће донети победу, јер у дубини, истина је да је ово рат свести, чистота нашег духа једино може донети стварну победу (у Хришћанству то називамо јединство са Светим Духом).

Сада на основу количине унутрашње чистоће народ се опредељује за тамну или светлу страну за коју ће се борити.

Приказ историјске битке-Курукшетра: Војске подељене на страну зла и добра, Арђуна-вођа светла добија подуку о трансцендирау, јединству са светим духом.

https://srpskizurnal.wordpress.com/wp-admin/media-upload.php?post_id=163064&type=image&TB_iframe=1

Јер квалитет свести је оно што зрачимо око себе а не оно што причамо и може се мерити веома прецизно. Још је Никола Тесла на томе радио, затим Рајф, Маслоњ, Колдберг, Ловиер, Пиагет и остали.

Фото: Анђео

Ниска стања развоја свести (когнитивне способности) су погодна за службу тамним силама а они који су веома интелигентни а определе се за тамну страну имају дубоке ожиљке у свом психичком развоју тј. дубоке менталне поремећаје изазване стресовима. Они су најчешће изабрани за лидере, за остварење плана *сила таме*.

Важно је знати: Тама се не побеђује тамом, већ уношењем светла.

То је светло свести, истине, унутрашње позитивности, радости, љубави и стварања.

Значи војска светла су људи способни да носе унутрашњи мир и срећу без обзира на спољашње деструктивне и хаотичне утицаје.

Овде не говоримо о образовању већ о људима који поседују виши степен когнитивних способности (виши степен развоја свести). То су они који су се посветили јединству са Светим Духом на било који начин- молитвом, тиховањем -медитацијом, испосништвом, јогом и осталим приступима целовитом здрављу.

Они не приповедају него живе у складу испуњени господњом милошћу, радошћу и љубављу. Они су непобедиви.

Они су стварни носиоци светла. Њих треба чувати и умножавати. Зато не дајте да нам осакате децу. После вакцине никада неће моћи да осете благост Духа Светога. Биће полубића, послушници таме. Поуздани извори тврде да су вакцине и тестови заражени и да их никако не треба користити. 5 Г мреже се треба клонити, поготову ако добијемо вакцину или вирус.

Фото: ДНК

 

Зато вас молим браћо моја и сестре, не губите главе улудо, њима то годи, то је део плана.

Прави вођа и учитељ ће нам помоћи да удружимо наше светло унутрашње и генеришемо таласе мира, толеранције и стваралаштва за раст живота. Овај позитивни метод генерисања мира и прогреса је потврђен практично и мерен научно више десетина пута.

У науци ово искуство виших стања свести тј. максималне еластичности нервног система називају бити у зони, врхунски доживљај-трансцендентно – 4 основно стање свести које, када се утврди, води самоактуализацији, смореализациј, тј. светости.

Наука, религија и уметност, иако користе различите методе, у основи имају исти циљ-спознају истине. Нове генерације већ знају да је излаз из тренутних проблема наше цивилизације у јединству супротности, не у борби група и партија, али стварно јединство се једино може постићи развојем свести.

Тамни* се највише боје тога, сједињења са Господом, са интелигенцијом природе – универзума. Зато, да не би то спонтано остварили везу са Господом, затрована нам је храна, вода и ваздух, и све што користимо.

Вакцине и загађење су дизајнирани да би нам успорили унутрашњи развој, јер они који су успели да оживе присуство Светог Духа у себи не могу да буду ни манипулисани, нити контролисани. Они су слободна бића огромне снаге, бића која зраче мир, љубав и доброту.

То је свет који *тамнима* не одговара. Зато све раде да одрже свој паразитски економски ситем експлоатације, хијерархије и контроле где користе новац да одрже робовске односе, иако сви који дубоко разумеју економију знају да ни новац ни биткоин и слично, нису неопходни за здраву државну економију.

 

Још једно је важно знати: борба добра и зла одувек постоји и постојаће. Јер тензија која се ствара међу супротностима омогућава еволуцију на Земљи.

Тражење кривца за таму не доноси решење. Једино паљењем светла све болне тајне и проблеми постају видљиви и лако решиви.

Фото: Бића таме и светла бућкају океан да би произвели Амрит -напитак бесмртности

Наше унутрашње светло је једино стварно решење. На личном нивоу је могуће то постићи брзо и без проливања крви.

На друштвеном нивоу је потребан тимски рад људи који имају знање, не да копирају постојеће експлоататорске системе већ да креирају нови систем функционисања државе са свим елементима суверенитета и самодовољности.

 Предстоји нам изградња новог економског модела и уређења који квалитативно превазилази досадашње економске творевине које су наследство *тамних сила*. То ће нам донети нови смисао живота, сваралачки живот, игру, песму-велику радост.

Прави вођа државе Срба биће духовно високо развијена особа (или тим) који не води народ из себичних мотива већ због давања и службе своме народу.

 

Једино тако нећемо да страдамо, као што је Тарабић предвидео.

Па нека је са срећом,

Ето толико од вашег Учитеља Здравог Живота-Трансценденталне Медитације

 

 

 

ПАЖЊА!

Ако наши пријатељи не буду могли одржати физички камп онда ћемо обуку емитовати преко интернета тако да народ зна како да се брани и преживи.

Позивам све на радионицу и Еко-камп где ћемо поделити знање и вештине неопходне за живот самодовољности, и за генерисање потпуног здравља, снаге и општег добра-светла.

Ко и сам осећа важност овога што говоримо нека се придружи да се светлост умножи!!!

За информације о кампу кликни овде (Јавити се уредништву СЖ).

Позив свим Србима да дођу у Школу Светла- Камп Стваралачке Академије

Ово није позив на борбу против некога, него је борба за нас, наше здравље, породицу, економију и за наше светло.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s