Драган Симовић: ПУТЕМ НАВИШЕ


 

 

Паразити и рептили управљају целим човечанством и свеколиким материјалистичким светом.

Они су креатори свих институција, свих влада, свих политичких партија, свих друштвених и културних покрета, свих школских и образованих система.

Они управљају свим медијима, електронским и писаним, свим модним креаторима, свим невладиним организацијама, свим локалним и светским мафијама, свим хомосексуалним, лезбејским и трансексуалним удружењима и заједницима, као и свим криминално-терористичким организацијама.

Кретенизација и дебилизација планетарног друштва одвија се по њиховом диктату.

Они стоје иза васколиког зла у овоме свету, иза свих ратова и револуција, иза свега што грди, ружи и понижава човека до кретена, дебила, идиота и скота.

Напросто, ма камо да кренете и ма куд да се окренете у овоме свету, свуда ћете наићи на паразите и рептиле.

Све хоризонталне путеве у овоме свету надзиру, прате и контролишу паразити и рептили.

Нама преостаје једино вертикални пут – ПУТ НАВИШЕ!

Јер једино на вертикалном путу – на ПУТУ НАВИШЕ – они немају никаквих утицаја, никаквих моћи и никакве контроле – зато што им од Створитеља и Васељене, од Оца и Мајке, од духовних и божанских сила из Вишњих светова, као и од Белих Богова и Белих Богиња – није дозвољено да се крећу ПУТЕМ НАВИШЕ, нити да се духовно развијају и узрастају.

Свако онај ко се пробудио и освестио, те одважио да крене ПУТЕМ НАВИШЕ – већ је победио паразите и рептиле!

 

 

(На Истеру, у поноћ 15/16. листопада 7526.)

Advertisements

One comment

  1. Милан

    Тако је песниче … сви су они на истом задатку… само нас замајавају …. стварају илузију да постоје разлике и сукоби…сва збивања и догађаји у хоризонтали су под њиховом контролом… исток … запад …југ.. север … све је једно /свеједно /…сви ови правци и тачке укрштања су њихови полигони власти … ту царује страх и сви облици пожуда … укинута је слобода, смисао и главни стваралачки алат љубав… створили су један велики лавиринт као концентрациони логор.. укључили су рефлекторе и камере … уживо гледамо лоше холивудске представе… Ко остане у том свету само гмиже , пузи прихватајући улогу гмизавца… све ово је једна велика борба за душе… мени се наивно стварају слике “спасења“ тако што дете купује балон напуњен хелијумом и почиње да лети навише гледајући из птичје перспективе кавез.. лавиринт.. арену.. морамо се сетити да смо ми Творчева деца …морамо пробудити дете у нама .. оно је једино чисто невино и способно да нас спасе и упути на прави пут … пут вертикале, пут љубави .. пут Творца

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s