Коментар Драгане Медић: Благодарност за све љепоте…


 1. Благодарим, нашем Предивном Звјезданом пјеснику срца и Душе, нашој Верици, вриједници, која видике нам отвара својим пјесмама, и објавом, оваквих и сличних записа!
  Благословена била!
  Благодарим нашем драгом пјеснику Драгану, за све љепоте које сипа на нас из Небеског рукавца, умива и диже, и надасве Љуби!
  Љубимо и ми Вас, Драгане, Верице, Владане, Милораде, Божидаре и све драге миле Душе, које пишу за Србски Журнал и друге наше ратнике који се боре за спас Рода, који су ту, које не видимо, а без којих
  не би ни нас било…
  Благословени сви Ре- Дом да сте…

 

Advertisements

2 comments

 1. Верица Стојиљковић

  Ох Драгана, благодаримо нашем Песнику око чијег смо се Журнала окупили- ми сви- а свуда нас по свету има и дишемо сви исто! И сви смо- једно за једно! И свако од нас је понека боја слике коју сликамо, и да једнога само нема од нас, не би слика била она коју Творац чека у коначности да – види! И Доброта и Лепота и Љубав – све је на тој слици! А све су то боје наших срца и наших душа и оних чија имена видимо и оних којих нема видно а са нама су –ту- увек- и оних који напишу речи и оних који их читају – ЈЕР- Сви Смо ЗаЈедно!
  Свака реч која је полетела са Србскога Журнала лети и даље – није нестала- све су то птице што око Творца лете, чијим гласовима и Он сам – пева нама свима – нама Роду Звезданоме!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s