Коловрат на плаштаници


Са Божјом Вољом у нека боља и лепша времена!

Из музеја СПЦ -е – веровали или не – старословенски симбол – коловрат на плаштаници!

Западна цивилизација је колевка материјалистичког погледа на свет и то никад није крила. Она користи духовност у оној мери која јој служи само као параван за остваривање својих претадорских циљева. Прво се отима земља па ресурси а на крају тог опаког похода и сам човек и његова душа. Формирају се јаки центри моћи који контролишу све окупиране државе као и јаки механизми присиле. Њихов крајњи задатак да је појединац буде слаб и одвојен од свог Суштанства- Божје природе.Родоначелници овог гмазно рептилског система вредности поставили су Ниче, Фројд, Дарвин, Маркс….Циљ је створити Над човека, човека који је једна нула и друштво као збир тих нула са пуно лажних девијантних облика слобода које треба да испуне све животињске потребе човека. Над човеку треба наметнути мајмуско порекло, мајмуски свест и мајмуски смисао живота. Маркс је добио задатак да све ове формиране девијације претвори у један организован друштвени систем . и тако смо добили широку лепезу облика тих болесних и наoпаких друштава /социјализам, комунизам, национализам мржње, фашизам ,корпоративни неолиберализам…../

Сви ти системи се ротирају и мењају своје место али бит остаје иста, мали човек мора да буде поражен , дезорјентисан и одвојен од свог Створитеља.

Нико у тим системима не помишља да зове у помоћ свог Оца, сви виде решење само у гомилању материјалних богатстава.Сва ова друштва показују јасне сигнале немоћи и болести једноставно ту нема протока Божје енергије. Све је то пред распадом и колапсом. Центри моћи то знају зато траже нове жртве , земље где још има душе и енергије. Њима требају нове жртве , постојећим зомбијима је истекао рок трајања. Паразит је кренуо у лов на Бого Човека.

Источна хемисфера има ипак делимично различите погледе на Свет, признаје се донекле присуство Бога, делимично се живи у складу и уверењима унутарњег Сопства. Државе и друштва су хаотичнија, системи присиле су мање ефикасни, већа је концентрација слободних људи са протоком Божје енергије. Народи у тим системима вредности су помало наивни, верују да је довољно то да су на Божјој страни, воле разне џиџа биџе са запада па се често јефтино продају.И поред свих ових недостатака способни су да изњедре у својим миљеима Бого Човека.

Данас као никад до сад у људској цивилизацији долази до те Епско Титанске борбе Над човека са Бого Човеком.

Над човек се окуражио и покушава да узме оно што ми не припада.

Где је и Шта је решење.

Све почиње са Творцем и све се завршава са Творцем.

Ми смо његова мала деца која су у проблему. Е дошло је време да та мала деца постану одрасли зрели и одговорни људи , доста је било кукања и повлачења. Будите Витезови , храбро и одлучно кроз Молитву и мисаоне слике позовите нашег Оца . Он чује и види све наше мисли, Молитве само ако су чисте искрене добронамерне пуне благости и љубави.Ми ћемо нашим мислима и Молитвама произвести Космички Крик и Јаук који ће довести до промена на нашој Гаји.

Будите Ратници Светлости, извадите ваше небеске мачеве и штитове и победите.

М. Живковић

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s