Љубица Јелача Рајнер: РАДОСТ ВЕЧНОГ РАЗВОЈА – Поуке Др Григорија Грабовоја


Где се у мору купају розе зоре, где се ветар злобно игра са смоквиним листом и јата галебова доносе свеж Дах Даљине… Врхунац Вечног развоја је најближи сваком човеку.

.

Тамо где су бајке стварност, природа се поиграла својим четкама и бојама, стварајући Рај узимајући свој дах

.

Неки, нама далеким људима у давна времена, разумели су речи Океана… унутрашњег и спољашњег света, чија се порука сваког јутра шири треперећи обала Ловрана

Ловран се, заједно са свима нама, буди из вјечног сна.. бацам прашину заборава… износи из дубине себе сјај истинског Бића. Нека, давно заборављена Знања и нека давно напуштена Љубав, показују се у својој пуно Сваком људском бићу!

.

У прошлим временима, само привилегованима су приказани Рингишпил Светог Простора, Небеске Здање Изобиља, Радост Божанске Јединства и Кочије за Пу Данас је сваки човек изабран! Свако је позван да открије сва своја унутрашња Богатства и живи живот какав је од Извора.

.

ЛОВ- РА- Н – плени својом Лепотом краљевских резиденција, којих су далеко више од онога што је видљиво физичком оку Унутрашње богатство, неодољиво привлачно, девичанско заводљиво, открива се пролазнику. Негде у Бисеру својих Светих Дубина, свако осећа чаролију бајковитих светова који су вам на дохват руке…

.

Дуго наговештен Нови живот је ту! Живот у давно време напуштен и заборављен. Понекад и некима од нас је тешко поверовати да је време за повратак. Назад  у обећану земљу чуда.. која нас неодољиво привлачи својом свеистрајном снагом Бесконачности.

.

Од лавине Свете Учке, Бели Мудрац чисти етерично тело Града Сунца, а Богови Плодности оживљавају Поруке остављене кроз векове… поруке о Изобиљу жене, мајке… Богиње љубави.

.

Усуди се да живиш своје снове! Отворите своја Света врата и погледајте благо које носите са собом! Корачај кроз Свету Капију са дубоким поштовањем према себи које ти се отварају као што су твоје очи навикнуте на да Време је да се вратимо кући! Време је да узмеш своје Свето возило и кренеш у Вечни Живот.. кроз Бесконачност сусрета са Домом заборавили сте.

Прошетајте обалом своје унутрашње Лепоте и упознајте другачијег Вас! Што се пред твојим погледом расплета, што те додиром обавија.. твоја је права стварност, део твоје светлости, шапат твоје Душе… да је живот вечан… да све ово што сте икада упознали, је само сан… сан из кога се будиш и кроз који ти се отварају неочекиване пространства Радости Вечног Развоја.

Слаткиш

Фото: Др Григорије Грабавој

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s